Πως μας βρίσκετε

Στη καρδιά του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής, μόλις 80χλμ από το Αεροδρόμιο Μακεδονία και 110χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πάνω στο κεντρικό δρόμο Νικήτης με κατεύθυνση προς Σάρτη, θα βρείτε το Simon King.

Μόλις 600 μέτρα από το κέντρο του χωριού και 600 μέτρα από τη θάλασσα, το Simon King είναι στην ιδανική τοποθεσία για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Χτισμένο στους πρόποδες του επιβλητικού Ίταμου εξασφαλίζει  το τέλειο συνδυασμό βουνού-θάλασσας.

Λίγα λόγια για τη Βουρβουρού…

Η Βουρβουρού είναι ένας κοσμοπολίτικος προορισμός όπου θα βρείτε ταβέρνες, εστιατόρια, bar και μια μεγάλη αγορά τοπικών και όχι μόνο προϊόντων. Την ημέρα μπορείτε να χαρείτε τη θάλασσα σε κάποιο από τα παραθαλάσσια beach bar ή να επιλέξτε μία πιο ήσυχη παραλία της περιοχής, να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα ενοικίασης μηχανοκίνητου σκάφους χωρίς άδεια οδήγησης και  να περιηγηθείτε στα 9 πανέμορφα νησάκια του κόλπου της Βουρβουρού με κυριότερο τον Διάπορο. Καθώς βραδιάζει μπορείτε να απολαύσετε την τοπική και όχι μόνο, κουζίνα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια ή παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής και να κλείσετε τη νυχτερινή σας βόλτα με ένα ποτό σε κάποιο τοπικό μπαράκι.

Πως μας βρίσκετε
Η είσοδος του συγκροτήματος βρίσκεται επάνω στον κεντρικό δρόμο Θεσ/νίκης-Σάρτης από τον οποίο περνάει το ΚΤΕΛ Θες/νίκης. (Τηλ. ΚΤΕΛ Θες/νίκης-Χαλκιδικής 2310 316555, 316565, 316575)

Translate »