Εφόσον μας επισκεφθείτε και τακτοποιηθείτε, σίγουρα θα ψάχνετε κάπου να φάτε ή να αποδράσετε σε κάποια παραλία.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ιδέες για διασκέδαση.

Φαγητό

Casa la crem . 

Θα το βρείτε μέσα στην Βουρβουρού , δίπλα από το Ρέμα. Εκεί μπορείτε να απολάυσετε τον πρωινό σας καφέ ή να πάρετε το πρώτο γεύμα της ημέρας. Χειροποίητη Θεσσαλονικιά μπουγάτσα με κρέμα, τυρί ή κιμά.

Για το μεσημέρι ένα γρήγορο γεύμα όπως club sandwich, hamburger ή σπαγγέτι με διάφορες σάλτσες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για το υπόλοιπο της ημέρας.

Το βράδυ μπορείτε να σβήσετε με ένα κοκτέιλ και να κλείσετε έτσι την ημέρα σας.

Εάν έχετε οικογένεια μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν στον μίνι παιδότοπο εντός του καταστήματος ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας.

Γλυκά παγωτά αλλά και χυμοί έρχονται να συμπληρώσουν την έξοδό σας!

*Προσοχή! Οι πελάτες του Simon King και Simon Prince Prive έχουν 10% έκπτωση σε οποιοδήποτε προιόν . Η προσφορά δεν ισχύει για την διανομή.

To casa la crem βρίσκεται εδώ

Paris Restaurant

Για εσάς που είστε πονηροί, στο εστιατόριο του Πάρη , λίγο πιο κάτω από το casa la crem, μπορείτε να απολαύσετε τα πονηρά μεζεδάκια. Φρέσκο ψάρι  και κρεατικά θα βρείτε κάθε μέρα αλλά και τα μαγειρευτά ελληνικά φαγητά θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Κάθε Πέμπτη ζωντανή μουσική για να διασκεδάσετε οικογενειακώς.

O Paris βρίσκεται εδώ

Περιπέτειες.

Αν μείνετε αρκετές μέρες στην Βουρβουρού, σίγουρα θα ψάχνετε κάποιου είδους περιπέτεια για να ανεβάσετε την ανδρεναλίνη σας!

Τι περιμένετε; Κλείστε τώρα ένα ταξίδι με σκάφος στο www.boat-fun.gr Όλα τα σκάφη κατασκευασμένα το 2014 με πιστοποίηση CE.

Δεν έχετε δίπλωμα; Κανένα πρόβλημα! μπορείτε να οδηγήσετε και εσείς αυτού του είδους τα σκάφη!

 

Water Sports

Είστε φανατικός των water sports; Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο www.aquaspeed.gr.

Scuba diving

Αν ψάχνετε να καταδυθείτε στα κρυστάλλινα νερά τότε μπορείτε να κλείσετε τώρα στο www.oceandive.gr μαθήματα .

Παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε:

Καρύδι

Φάβα

Πορτοκάλι 

Πλατανίτσι 

Πόρτο κουφό

Η Βουρβουρού είναι το καταλληλότερο σημείο για να εξερευνήσει κανείς όλο το δεύτερο αλλά και τρίτο πόδι . Κοβικό σημείο με σχεδόν ισόποσες διαδρομές για να επισκευθείτε όλο το πόδι>!

Translate »