Δραστηριότητες

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Casa la crem

Θα το βρείτε μέσα στην Βουρβουρού , δίπλα από το Ρέμα. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ συνοδεία με χειροποίητη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα, τυρί ή κιμά ή να πάρετε το πρώτο γεύμα της ημέρας.
Για το μεσημέρι ένα γρήγορο γεύμα όπως club-sandwich, hamburger ή σπαγγέτι με διάφορες σάλτσες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για το υπόλοιπο της ημέρας.
Το βράδυ μπορείτε να ξεδιψάσετε με ένα κοκτέιλ.
Εάν έχετε οικογένεια μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν στον μίνι παιδότοπο εντός του καταστήματος ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας.
Γλυκά παγωτά αλλά και χυμοί έρχονται να συμπληρώσουν την έξοδό σας!
*Προσοχή! Οι πελάτες του Simon King και Simon Prince Prive έχουν 10% έκπτωση σε οποιοδήποτε προιόν . Η προσφορά δεν ισχύει για την διανομή.

To casa la crem βρίσκεται εδώ

Paris Restaurant

Για εσάς που θέλετε καλό φαγητό, στο εστιατόριο του Πάρη , λίγο πιο κάτω από το casa la crem, μπορείτε να απολαύσετε  μεζεδάκια, φρέσκο ψάρι  και κρέας που θα βρείτε κάθε μέρα, επίσης και τα μαγειρευτά ελληνικά φαγητά θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Κάθε Πέμπτη ζωντανή μουσική για να διασκεδάσετε οικογενειακώς.

O Paris βρίσκεται εδώ

Περιπέτειες

Αν μείνετε αρκετές μέρες στην Βουρβουρού, σίγουρα θα ψάχνετε κάποιου είδους περιπέτεια για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας!
Τι περιμένετε; Κλείστε τώρα ένα ταξίδι με σκάφος στο www.boat-fun.gr Όλα τα σκάφη είναι με πιστοποίηση CE.
Δεν έχετε άδεια οδήγησης για σκάφους; Κανένα πρόβλημα! μπορείτε να οδηγήσετε και εσείς αυτού του είδους τα σκάφη!

Water Sports

Είστε φανατικός των water sports; Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο www.aquaspeed.gr.

Scuba diving

Αν ψάχνετε να καταδυθείτε στα κρυστάλλινα νερά τότε μπορείτε να κλείσετε τώρα στο www.oceandive.gr μαθήματα .

Παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε:

Καρύδι

Φάβα

Πορτοκάλι 

Πλατανίτσι 

Πόρτο κουφό

Η Βουρβουρού είναι το καταλληλότερο σημείο για να εξερευνήσει κανείς όλο το δεύτερο αλλά και τρίτο πόδι . Κοβικό σημείο με σχεδόν ισόποσες διαδρομές για να επισκεφθείτε όλο το πόδι!